ADS

Thursday, March 24, 2011

Keranamu Singh #1

Sudah hampir seminggu aku berada di UM tetapi ingatanku tetap kepada Kak Sabariah yang memiliki body yang solid, tetek yang pejal dengan saiz yang diidamkan oleh banyak jejaka, nonoknya yang tembam dengan bulu yang hitam lebat dan ponggongnya yang berisi.

Pada perkiraan ku seorang wanita malang kerana kahwin dengan orang yang sudah berumur. Mungkin juga kerana dia wanita pertama yang menerima kehadiran balak ku di dalam nonoknya. Itu agaknya yang membuat aku sentiasa teringat.

Kini aku sudah tak sabar menunggu cuti hari merdeka yang mungkin dapat memerdekakan balak ku yang sentiasa keras apabila terkenangkan kemutan cipap kak Sabariah yang tembam itu.

Tiba harinya aku terus balik tanpa lengah. Pada sebelah petang aku pura-pura pergi ke rumah Nordin, walau pun aku tahu yang dia tidak balik. Semasa melintasi rumah Kak Sabariah aku disapa oleh Kak Sabariah.

"Abang Zurin mana kak?” Aku bertanya.

“Dia tidur, kerana malam nanti dia hendak kerja," balas kak Sabariah.

Sempat juga kak Sabariah berbisik ke telingaku dengan nada mengharap kalau-kalau aku sudi datang malam nanti. Aku mengangguk tanda sudi dan terus pergi ke rumah Nordin. Aku dapat lihat yang Kak Sabariah senyum.

Ibu bapa Nordin tiada di rumah. Yang tinggal hanya Suriyati, adik Nordin yang bungsu. Beliau juga sudah macam adik ku sendiri. Pada akhir tahun nanti dia akan mengahadi peperiksaan S.P.M.

Tak lama selepas itu ibu bapa Nordin pulang dan bertanya bila aku pulang, berapa hari dan mengapa tak naik ke rumah. Aku menjawab semua pertanyaan mereka dan menyatakan tak manis kalau aku naik ke rumah tanpa kehadiran mereka berdua.

Setelah mereka berdua naik aku pun ikut sama. Mendengarkan yang aku akan berada di sini beberapa hari, Suriyati meminta aku tunjukkan mata pelajaran yang dia kurang faham. Desakan dari Suriyati dan dengan persetujuan kedua orang tuanya aku setuju.

Satu alasan yang dapat aku berikan kepada keluarga ku yang aku akan bermalam di rumah Nordin. Sebagai dijanji, tepat pada waktunya aku tiba. Aku cuba membantu Suriyati memahami segala apa mata pelajaran yang dia kurang faham.

Bila jam menunjukkan hampir pukul 10.00 malam aku mula pasang telinga kalau-kalau abang Zaurin sudah hendak pergi kerja atau pun belum. Terdengar saja bunyi ngaum motor Suzuki 80-nya, hati ku merasa lega kerana akan dapat bermesra dengan Kak Sabariah. Balak ku sudah mula mengeras apabila terbayang peristewa yang bakal berlaku di antara balak aku dan cipap Kak Sabariah yang tembam itu.

Setelah selesai home work Suriyati, aku minta untuk pulang. Aku start motor tanpa excelerate trottle, dengan pelan aku menuju ke rumah Kak Sabariah dan terus menyorokkan motor ku di tempat biasa.

Dengan pelan aku melangkah menuju ke pintu dapur. Setelah masuk pintu ku kunci dan terus merangkul tubuh Kak Sabariah yang hanya berkemban. Puas bertukar kuluman lidah, aku melepaskan simpulan kain kemban yang dipakai kerana aku tak sabar hendak menyonyot teteknya yang subur.

Sambil aku menyonyot putting teteknya, tangan Kak Sabariah terus melondehkan seluarku seraya mengusap-usap balak ku yang sudah bersedia untuk memainkan peranannya. Kak Sabariah menarik tanganku menuju ke bilik. Sambil berjalan aku meramas-ramas ponggongnya yang bergegar apabila dia berjalan. Apatah bila berjalan di dalam kaedaan telanjang, nampak nyata gegarannya.

Tiba di bilik aku merebahkan badan Kak Sabariah dengan cermat. Aku tepuk tepuk cipapnya yang tembam sambil melebarkan kangkangnya. Aku julurkan lidahku di celah alur lubang pantatnya dan sesekali aku menyonyot biji kelentitnya yang sudah tersembul. Sambil menyonyot lubang cipapnya, aku mengentel kedua-dua putting teteknya. Kak Sabariah memegang kepala ku sambil menekan ke arah cipapnya yang membuat aku hampir lemas.

"Dahlah Singh, masukkan balam kau, akak sudah tak tahan ni," rengek Kak Sabariah.

Aku melipat kedua belah kaki Kak Sabariah hingga kedua lutut hampir mencecah teteknya. Aku topang kedua-dua tangan ku di celah pelipatnya. Dengan berbuat demikian ponggongnya akan ternaik dan akan menyerlahkan cipapnya, bagi menyenangkan aku memasukkan balak ku hingga ke pangkal.

Semasa aku membuat aksi turun naik, turun naik, buah landuku menampar-nampar ponggong Kak Sabariah.

"Singh seeedaaap, laju lagi Singh, air hendak keluar," Kak Sabariah bersuara.

Dalam posisi ini Kak Sabariah tak dapat mengerakkan ponggongnya ke atas ke bawah hanya ke kiri dan ke kanan. Aku dapat rasa yang Kak Sabariah sudah terair dan aku pun melajukan kayuhan ku dan melepaskan satu ledakan yang pada bertepatan dengan bila Kak Sabariah terair buat kali kedua berdas-das. Mungkin ledakan dari ku kali ini akan membawa padah kalau Kak Sabariah tak precaution.

Kak Sabariah senyum puas sambil mengentel putting tetek ku, sebelum aku merebahkan badan untuk bercumbuan. Walau pun ledakan sudah reda balak ku masih aku rendam di dalam lubang cipap kak Sabariah.

"Kali ini Singh sudah agak pandai, tak macam dulu, akak merasa sungguh puas sekali," Kk Sabariah bersuara sambil menolak badanku.

Setelah membersihkan badan, seperti biasa kami akan ke dapur, dalam keadaan telanjang bulat, untuk menghilangkan dahaga dengan meminum kopi Tongkat Ali.

Dari perbualan kami, aku difahamkan yang selama dua tahun aku dan Nordin mendayung Kak Sabariah mengambil pil cegah kehamilan. Tetapi untuk malam ini dia sudah kehabisan stok. Aku khuatir benih yang baru disemai akan tumbuh subur, baru naya.

Selesai minum aku lihat Kak Sabariah mengemas meja makan.

"Singh nanti bila sudah bersedia kita main macam dulu, saya rasa sedap dan puas bila Singh hayun sambil berdiri," kak Sabariah bersuara.

Aku hanya diam dan masih lagi duduk di kerusi dengan meramas-ramas sendiri balak ku yang sudah mula hendak mengeras. Setelah semua cawan dan piring diletak didalam singki, Kak Sabariah duduk di atas ribaku dalam kaedaan bertentangan muka.

Aku pun mula menyonyot-nyonyot puting teteknya yang sudah mula mengeras dan tangan ku meramas-ramas ponggongnya. Setelah puas beromen dan balak ku tidak henti-henti menujah perut Kak Sabariah, dia bangun dan duduk di atas meja.

Aku rebahkan badannya dengan kedua-dua kakinya terjuntai. Sambil tanganku melebarkan kangkangnya, aku julurkan lidahku di celah alur nikmat cipapnya. Kali ini aku dapat lihat dengan jelas cipap Kak Sabariah kerana lampu dapur tidak dimatikan.

Aku kelebet bibir cipapnya untuk melihat kalau-kalau ada benda aneh di dalam. Apa yang aku nampak hanya seperti lubang gua yang gelap. Pelik juga mengapa manusia termasuk aku sendiri tergila-gila dengan benda alah yang semacam itu, fikir ku dan apa kaitannya dengan balak boleh menjadi keras bila teringatkannya.

Setelah puas meneroka cipap Kak Sabariah dengan lidah ku, aku bangun sambil menarik badan Kak Sabariah hingga cipapnya bertaup rapat dengan ari-ariku sebelum kakinya aku angkat dan meletakkannya di atas bahuku. Setelah merasa selesa aku pun membenamkan balak ku hingga santak ke pangkal. Aku pun memulakan aksi sorong tarik sorong tarik ku. Kak Sabariah mengetap bibirnya sambil mengosok-gosok perutku.

Sesekali aku tarik keluar balak ku dengan perlahan dan menghentak dengan kuat yang membuat tetek Kak Sabariah bergoyang-goyang. Bila aku membuat yang demikian, aku lihat Kak Sabariah memejamkan matanya. Mungkin sedap atau pun sakit, aku tak tahu kerana Kak Sabariah tak bersuara.

Kali ini aku benar-benar kontrol pernafasan ku, walau pun aku tahu yang Kak Sabariah sudah terair beberapa kali. Aku dapat bertahan hampir setengah jam sebelum aku melepaskan ledakan cecair pekat ku. Kali ini aku betul-betul kerjakan cipap Kak Sabariah hingga dia keletihan.

Merasakan ledakan cecair pekat ku, Kak Sabariah membuka mata dan melempar satu senyuman puas ke arah ku. Walau pun balak ku sudah hendak mengendur tetapi aku masih tak mencabutnya buat seketika. Aku lepaskan kaki Kak Sabariah dan membongkokkan badan untuk menyonyot puting tetek yang menjadi kegemaranku dari dulu.

"Kak kali ini saya rasa permainan kita lain macam dan kita kerap terair serentak, kalau mengandung macam mana?" Aku bersuara sambil mencabut balak ku.

Kak Sabariah hanya diam dengan tidak menampakkan reaksi yang mencemaskan. Setelah segala lendir dibersihkan kami tidur berpelukan dalam kaedaan telanjang bulat. Kerana keletihan kami tidur dengan lena.

Aku terjaga setelah terasa balakku diramas-ramas dengan tetek Kak Sabariah menghempap muka ku. Aku terus menyonyot teteknya dengan rakus dan tanganku meramas-ramas cipapnya. Melihatkan yang Kak Sabariah sudah tak sabar menantikan tujah balak ku, aku menyuruh dia melutut kerana aku hendak memasukkan balakku dari arah belakang. Dengan aksi ini dapatlah aku meramas-ramas dan menepuk-nepuk ponggong Kak Sabariah yang pejal.

Kami lupa akibat yang akan menimpa dek perbuatan kami, apabila nafsu sudah tak dapat dikawal. Sesekali sempat juga Kak Sabariah meramas-ramas buah landuku yang ikut berbuai bila aku membuat aksi sorong tarik sorong tarik.

"Singh hentak kuat sikit, akak hendak sampai lagi," Kak Sabariah bersuara.

Aku melajukan kayuhan ku dengan membuat buah landuku bergoyang, begitu juga dengan tetek Kak Sabariah yang tergantung. Sekali lagi kami terair bersama dengan aku masih lagi dapat melepaskan satu ledakan yang padu. Bila sudah tiada pancutan lagi aku mencabut balak ku dan menyuruh Kak Sabariah jangan bergerak kerana aku hendak jilat cipap sambil mencium lubang duburnya.

Hampir pukul enam pagi aku bergesa pulang, takut diketahui oleh ayah dan ibu Nordin. Sebelum beredar aku berjanji yang malam nanti aku pasti datang lagi seraya mencium pipi Kak Sabariah.

Pada malam ketiga, puas aku pasang telinga, tetapi tak kedengaran bunyi motor abang Zaurin. Setelah sampai masanya aku terpaksa meminta diri walau pun akan kempunan untuk menikmati kemutan mesra cipap Kak Sabariah.

Bila menghampiri rumah Kak Sabariah, aku dengar ada orang menegurku. Suara itu aku cam benar ialah suara abang Zaurin. Aku dipelawa untuk singgah. Bila aku sudah agak hampir dengan orang yang menyapa aku pun mematikan switch motor. Aku menghampiri abang Zaurin tetapi Kak Sabariah tak kelihatan.

"Singh, kalau dapat saya mahu minta tolong, itu pun kalau Singh setuju," abang Zaurin memulakan bicara.

"Ini pasal Sabariah, saya sayangkan dia tetapi malang saya tak dapat beri dia kepuasan, maklumlah dia masih muda dan saya sudah tua, itu pun kalau Singh sudi," abang Zaurin terus bersuara.

"Abang hendak saya buat apa?" Aku bertanya.

“Tidur dengan dia, abang bukan tak boleh minta bantuan dari kawan-kawan yang muda, tetapi abang takut mereka tak tahan simpan rahsia," balas abang Zaurin.

"Eh, abang dah gila ke?" balas ku.

"Tak Singh abang sungguh-sungguh," rayu abang Zaurin.

Setelah mendengar rayuan abang Zaurin, aku pun setuju, “itu pun kalau Kak Sabariah sudi.”

Abang Zaurin pun memanggil Kak Sabariah dan menceritakan apa yang telah kami persetuji. Aku renung tubuh Kak Sabariah dengan mengaharapkan satu jawapan yang positif darinya.

"Betul ke apa yang saya dengar dan abang tak bergurau?" Kak Sabariah bersuara.

"Betul," balas abang Zaurin pendek.

"Abang jangan main-main, saya sedang subur ni, nanti mengandung baru tahu," Kak Sabariah memberi penjelasan.

"Kalau mengandung lagi bagus kerana dapat menebus malu abang yang telah bercakap besar kepada kawan-kawan semasa abang menikah dengan sayang dulu," balas abang Zaurin.

"Abang fikir dulu dengan masak-masak sebelum sesuatu yang tak diingini berlaku," aku bersuara sambil mengelengkan kepala. Tetapi dalam hati only god knows.

Melihatkan yang kami berdua sudah masuk bilik dan pasti kami akan melakukan apa yang dia suruh. Apatah lagi kami sudah telanjang bulat dan balak ku sudah keras mendongak, abang Zaurin minta izin hendak keluar dengan alasan hendak membeli rokok, yang mana aku dapat lihat rokoknya masih ada.

Setelah abang Zaurin keluar, Kak Sabariah terus memeluk aku dan kami bercumbuan buat seketika sebelum aku memasukkan balak ku ke dalam lubang cipap yang telah mengizinkan.

"Singh kakak ingat pancutan Singh malam dulu akan melekat dan membesar di dalam rahim akak, nasib baik abang Zaurin membuat satu perancangan yang luar dari pengetahuan akak," Kak Sabariah bersuara semasa aku sedang menbuat kayuhan yang slow and steady.

Aku tergaman kerana tak menyangka yang balak ku berjaya membuat kak Sabariah mengandung sebagai dikata. Kalau pasti dia mengandung, aku hendak melihat hasilnya.

"Iyalah kak, saya sendiri tak berapa faham dengan perangai abang Zaurin," kata ku sambil mengentel-gentel putting tetek kak Sabariah.

Pada kayuhan kali ini kami banyak berbual.

"Mungkin abang Zaurin hendak anak," Kak Sabariah bersuara.

"Mungkin juga," balas ku sambil melajukan kayuhan untuk memenuhi permintaan Kak Sabariah.

Akhirnya kami sekali lagi terair bersama. Agaknya satu pertanda yang memungkinkan Kak Sabariah akan mengandung.

Aku sedang menghenjut, bila abang Zaurin balik. Kak Sabariah buat tak tahu saja kerana dia sendiri berada di dalam kaedaan khayal menerima tujahan balak ku. Sambil mendayung aku rasa bahu ku disentuh. Aku menoleh dan melihat abang Zaurin senyum kearah ku sambil menanggalkan pakaiannya.

"Hentam betul-betul Singh, biar kak Sabariah mengandung," kata abang Zaurin sambil menyuakan anu lembiknya untuk diusap oleh Kak Sabariah.

Kasihan aku tengokkan, dah tahu tua hendak kahwin anak dara, dah tu cakap besar pula. Kini apa sudah jadi aku juga yang kenyang, bisik hati kecilku.

"Singh laju, henjut kuat Singh air hendak keluar," Kak Sabariah bersuara sambil mengetap bibir.

Aku melajukan henjutanku dan memancutkan cecair nikmatku dengan di perhatikan oleh abang Zaurin.

"Engkau cekaplah Singh, moga-moga suburlah benih yang engkau semai," abang Zaurin bersuara sambil mengosok-gosok perut kak Sabariah.

"Puas tak sayang?" Tanya abang Zauring kepada Kak Sabariah.

"Hem," balas kak Sabariah pendek sambil menghadiahkan kepada abang Zaurin satu senyuman manja.

Setelah anunya mengkal, abang Zaurin minta izin dari Kak Sabariah untuk memasukkan anunya ke dalam lubang cipapnya. Kak Sabariah melebarkan kangkangnya dan abang Zaurin terus memasukkan anunya ke dalam lubang cipap Kak Sabariah. Baru beberapa kali henjut saja dia sudah terair.

"Singh tidur sini saja, kasi puas sama kak Sabariah dan ingat ya Singh, jangan beritahu orang lain rahsia kita ini walau pun kepada Nordin," abang Zaurin bersuara.

Aku hanya mengangguk tanda faham. Lepas minum, aku dayung Kak Sabariah sekali lagi di atas meja makan, macam yang lepas-lepas kerana Kak Sabariah begitu seronok bila aku mendayung sambil berdiri.

Aku perhatikan abang Zaurin tak senang duduk memerhatikan gelagat kami berdua. Walau pun anunya digentel dan dikulum oleh Kak Sabariah, ia nya tetap lembik.

"Kasihan abang, jadi penonton saja, betul abang tak apa-apa, kalau benar benar saya mengandung macam mana?" Kak Sabariah bersuara, sambil abang Zaurin menghisap-hisap teteknya.

"Ah jangan fikir yang bukan-bukan, jadi penonton pun tak apa, asalkan sayang abang puas dan apa yang abang tercapai," balas abang Zanurin sambil mencium pipi Kak Sabariah yang sedang menerima nikmat dari balak ku.

"Hentam Singh, jangan fikirkan saya," abang Zaurin bersuara semasa aku sedang melajukan kayuhan kerana disuruh oleh Kak Sabariah.

Sekali lagi kami sampai bersama walau pun sebelum ini kak Sabariah sudah terair. Abang Zaurin senyum bila mengetahui yang isterinya mendapat kepuasan total pemberian balak ku.

"Bang mungkin saya akan mengandung, abang lihat sendiri bagai mana Singh menghayun," Kak Sabariah bersuara sambil turun dari meja.

"Kalau ia baguslah," sahut abang Zaurin sambil mengosok perut dan cipap Kak Sabariah.

Beres semua kerja aku disuruh tidur bersama dengan Kak Sabariah dan menyuruh aku mendayung beberapa kali yang aku mampu. Abang Zaurin sendiri tidur di luar kerana dia tak mahu mengacau kami berdua. Malang sungguh nasib mu abang Zaurin.

Pagi sebelum balik kami main lagi. Malam yang benar-benar memberikan kepuasan kepada Kak Sabariah. Mungkin sebelum ini kami berdayung di dalam keadaan macam orang mencuri. Kini suami Kak Sabariah sendiri sudah memberi greenlight, maka kami pun berdayung di dalam keadaan ceria. Faktor itulah yang memberi kepuasan kepada Kak Sabariah.

1 comment: