ADS

Monday, December 20, 2010

Kak Zainah Isteri Pertama

Kehidupan ini satu adventure yang menakjubkan. Banyak kisah suka dan duka yang berlaku di berek polis di mana N menetap.

Hati N sedih. Hujung tahun 1967 N terpaksa meninggalkan berek polis itu. Pindah mengikut abahnya yang ditukarkan ke Kuantan, Pahang pula. N terpaksa meninggalkan kakak-kakak dan makcik-makcik gersang yang telah mengajarnya tentang seks dan bagaimana hendak memuaskan naluri perasaan seorang wanita di atas katil dan juga memuaskan dirinya. Pelajaran-pelajaran itu menjadi senjata saktinya dalam bersetubuh dengan wanita baik yang muda, mahu pun tua dan tidak kira dari apa bangsa.

Tubuhnya makin sasa dan dia tampak segak. Tinggi dan athletik. Sudah mencecah 5’5”. Masih juga tidak suka pakai seluar dalam. Masih juga gemar membirakan batangnya ditibai angin dalam seluarnya.. Hihihi. Itulah N.

N menjadi amat pening. Rezekinya untuk memuaskan nafsu makcik-makcik gersang seperti yang telah dilaluinya tidak berlaku di tempat barunya. Sebab abahnya tidak mendapat kemudahan berek dalam berek polis dan mereka sekeluarga terpaksalah duduk di rumah sewa.

Abahnya menyewa sebuah rumah kampung dari enam buah rumah dalam kebun getah. Bukit Selambau nama kampung itu. Rumah-rumah sewa itu milik seorang bernama Rahim (35 tahun) dan isterinya Kak Zainah (29 tahun). Rumah mereka sebuah banglo letaknya di depan rumah sewaan yang didiami oleh N dan keluarganya.

Rumah-rumah sewa yang enam buah itu dibuat sebaris melintang dengan jarak dalam 50 kaki antara sebuah rumah dengan sebuah rumah yang lain. Terletak dalam kebun getah dan di belakang rumah sewaan pula semak samun. Ada juga pokok buah rambutan, macang, mangga dan manggis di tanam oleh penghuni-penghuni rumah sewa yang lalu. Bila pokok membesar, si penanam tidak dapat merasai buah-buahnya melainkan warga penyewa yang masih kekal menyewa di situ.

Rumah sewa yang diduduki oleh N ialah No 1, di depan ialah bangalo tuan rumah Rahim.

No 2 diduduki oleh Pakcik Sulaiman (40 tahun), anggota polis berpangkat koperal, isterinya Makcik Sawiyah (38 tahun), surirumah dan dua orang anak mereka.

No 3 milik Abang Tukiman (30 tahun), seorang buruh LLN dan isterinya Kak Sakinah (24 tahun), seorang suri rumah, tiada anak.

No. 4 Pakcik Hilmi (35 tahun) kerani LLN, isterinya Makcik Mirah (34 tahun) juga kerani LLN dan dua orang anak mereka dijaga oleh Makcik Sawiyah.

No 5 Pakcik Hakim (45 tahun), seorang posman, isterinya, Makcik Sharifah (43 tahun), pandai menjahit baju dan mengambil upah, anak mereka seramai tiga orang bersekolah di sekolah asrama penuh.

No 6 milik Bang Harun (28 tahun) kerani sekolah dan isterinya Cikgu Limah (25 tahun) yang mengajar di salah sebuah sekolah menengah di pekan.

Itulah kehidupan yang dilalui oleh N dalam kelompok kebun getah dengan sebuah masyarakat yang kecil terdiri dari tujuh keluarga. Dengan kebenaran tuan rumah, Rahim, penghuni dibenarkan berkebun dan memelihara ayam dan itik.

Maka kerja-kerja bercucuk tanam, mendirikan reban ayam dan itik, memberi makan ayam dan itik menjadi kerja harian N apabila balik dari sekolah. Dan N juga membina sebuah pondok yang kemas di hujung kebun, jauh dari reban ayam dan itik di bawah pohon manggis yang rendang dan tersorok.

Pondok itu berlantaikan papan, berdinding papan separuh, separuh dengan buluh di bahagian atasnya, bertingkap dan pintunya hanya di tutup dengan bidai buluh bila hujan. Atapnya dari zink dan boleh dibuat tempat dia belajar dan memuatkan tiga hingga empat orang.

Disitulah N selalu menghabiskan waktu-waktu luangnya. Manakala daun tingkap juga diperbuat dari buluh yang dianyamnya dengan baik. Pondok itu agak tersorok. Lantai beralaskan tikar dengan rak buku dari buluh dan dua buah bantal lusuh.

Sekali sekala N tersenyum bila mengingatkan pondok yang dibina dengan bantuan abahnya itu. Pondok dulu di berek polis lama, tempat dia mula-mula bersetubuh dengan Makcik Anum. Apakah pondok yang kini didudukinya akan menjadi tempat dia bercengkerama? Bersetubuh dengan Makcik Anum adalah kenangan paling manis dan mereka mengulanginya selalu di situ.

N mengelengkan kepalanya. Apakah makcik-makcik yang menjadi jirannya ada yang gersang? Apakah dia berpeluang menjadi pengintai kerana letak duduk rumah sewa di situ agak sukar juga untuk melakukan perbuatan tersebut. Kecuali di waktu malam, boleh mengintai melalui celah-celah tingkap atau daun-daun papan rumah sewa yang merekah. Apakah ada makcik-makcik atau kakak-kakak yang gersang di situ?

N tidak mampu menjawab sedangkan batangnya sering mencanak tegak bila mengenangkan apa yang sudah dilaluinya. Sudah masuk tiga bulan batangnya tidak merasa cipap wanita, semenjak berpindah ke Bukit Selambau.

Selalunya N akan berada di pondok itu selepas makan di rumahnya, sebaik balik dari sekolah. Sekiranya ada latihan sukan, dia berada di pondok itu untuk jangka waktu yang sekejap.

*****

Kak Zainah, isteri tuan rumah, tidaklah tinggi orangnya. Bertubuh macam penyanyi S. Mariam. Memiliki dua buah gunung kembar yang sederhana dan punggungnya lebar. Orangnya pendiam tetapi sering tersenyum manis. Dia mengajar di sebuah sekolah agama rakyat bersama-sama dengan suaminya. Mereka belum dikurniai anak walaupun sudah lima tahun menikah.

Selalunya Kak Zainah ada di rumah selepas tengahari, habis mengajar sedangkan suaminya akan balik selepas maghrib. Ada tiga atau empat hari dalam seminggu suaminya tiada di malam hari. Tinggallah Kak Kak Zainah sendirian di rumah pada waktu itu.

Ada waktunya N melihat Kak Zainah akan duduk di depan rumahnya, termenung dan murung. N amat menghormati Kak Zainah dan dia selalu menyapa kalau dia melihat Kak Zainah ketika dia balik dari sekolah. N geram juga dan merasa senang kalau Kak Zainah dapat disetubuhinya.

N memerhati sekeliling. Dia tahu kawasan rumah sewa itu terbuka tidak berpagar dan bebas. Bila malam agak gelap kecuali sinar datang dari lampu-lampu dari rumah sewa. Dia dapat melihat dengan jelas ke dalam bilik Kak Zainah yang disinari dengan lampu tidur yang berwat kecil dari tepi katil besar bercadar biru muda.

Matanya ditekap ke dinding sebab dia mendapati kereta Rahim tidak ada di depan rumah. Dia melihat Kak Zainah berbaring, hanya memakai kain batik dan baju kurung Kedah di atas katilnya sambil merenung siling bilik itu. Tiada yang menarik dan tiada aktiviti cuma Kak Zainah kelihatan merenung jauh. Entah apa yang difikirkannya.

N gegas menuju ke rumah Abang Tukiman. Dia menyusur ke tepi bahagian bilik di sebelah luar mencari lubang di dinding. Dia dapat mendengar bunyi desahan dan jeritan halus. Hati N berdebar.

Dia melekapkan kelopak matanya ke lubang yang ada. Dia dapat melihat kamar yang hanya dihiasi dengan lampu tidur yang malap. Namun dia melihat punggung dan batang lelaki sedang keluar masuk ke dalam lubang faraj. Kini henjutan pungung itu agak perlahan. Sedang lubang faraj yang menerima batang itu mengeluarkan cecair..

"Laaa abang ni, '"suara Kak Sakinah kedengaran mendengus.

Abang Tukiman sudah tidak menghenjut lagi, lalu berbaring menindih tubuh Kak Sakinah. Kemudian mengalihkan tubuhnya dan N dapat melihat batang Abang Tukiman yang sudah lembik.

Kak Sakinah merengus sambil duduk memandang suaminya. Dia memukul punggung Abang Tukiman. Mukanya masam.

N dapat melihat payudara Kak Sakinah berbuai. Puting susunya panjang berwarna cokelat cerah. Buah dadanya sederhana cantik dan keras tegak. Kulitnya halus.

"Apalah abang ni," cubit Kak Sakinah ke peha Abang Tukiman. "Belum apa-apa abang sudah keluar. Inah tak dapat apa-apa bang. Ina tak puas."

"Huhh.. Kamu tu asyik-asyik tak puas," balas Abang Tukiman dengan suara garau lalu kemudian berdengkur.

Kak Sakinah mengelap cipapnya lalu memakai semula baju dan kain batik jawanya. Dia duduk di atas katil. Hatinya mengkal.

"Dia je yang puas. Kita ni apa?" rungutnya.

Lalu kembali duduk di atas katil menyandarkan tubuh mungilnya. Memeluk bantal guling di celah kelangkangnya.

N beredar dari aktiviti mengintainya. Cuma N tidak melakukan onani sebab dia tidak suka dengan pekerjaan tersebut kerana diangapnya sebagai menipu diri. Namun nafsunya bergejolak juga. Tambah melihat payudara Kak Sakinah yang tegang dan mengeras itu.

*****

Mana kucing melepaskan umpan. Mana kucing menjauhkan tikus. Maka takkanlah N mahu melepaskan rezeki yang datang bergolek. Pucuk dicita ulam mendatang.

"Yeeaa.. Uuuaa.. Uuaa.. Sedap," Kak Zainah mengepit pehanya ke pipi N ketika N menjilat pukinya sambil dia mendesah, mengeluh dan merenggek.

"Uwaa.. Uwaa.." Kak Zainah mengeliat ke kiri ke kanan kemudian membangkitkan tubuhnya sambil memandang kepada N yang sedang menjilat kelentit, mengulum kelentit memainkan lidahnya di situ.

Kak Zainah mengerang dan menjerit-jerit halus sambil menangkat-angkat bontotnya dengan menungkat tangannya ke tilam di biliknya petang yang sunyi itu. N meneruskan kerja sambil menjulur lidahnya ke dalam lubang faraj Kak Zainah, sambil menyedut lubang itu yang sudah berair..

"OOoo N.. Ooo N.. Pandai kau.. Pandai.. Sedap," desah Kak Zainah mengoyangkan kepalanya yang sedang kenikmatan dan kesedapan. Dia meramas-ramas kepala N.

N mengentel puting susu Kak Zainah yang keras dan tegang. Dia meramas-ramas payudara yang sederhana besar itu hinga tegang. Kak Zainah bagaikan dirasuk kesedapan.

"Uwa.. Uwa.. Urghh.. N.. Bagus kau," kata Kak Zainah.

N mengangkat mukanya dari pepet Kak Zainah lalu berdiri bogel di depan Kak Zainah.

"Wow besarnya kote kau. Panjangnya butuh kau N," mata Kak Zainah bagaikan terbeliak sekejap.

Segera N merebahkan Kak Zainah di atas tilamnya yang empuk itu. Dia mengangkangkan lebar-lebar peha Kak Zainah. Kelihatan puki Kak Zainah terbuka, liang warna merah muda dengan air pukinya. Pantas N memegang batang zakarnya lalu meletakkan ke mulut lubang faraj Kak Zainah.

"Uuu.. Pelan-pelan N.. Takut," jerit kecil Kak Zainah membiarkan bibir farajnya di kuak oleh jejari N.

Kini N menekan kepala zakarnya.

"Plup.. Plup.." Kepala zakar N sudah masuk ke lubang faraj Kak Zainah.

"Aduh.. Adu.. Aduhh.. N pelan," Kak Zainah merasakan lubangnya yang sempit dan sendat itu ditujah oleh satu objek yang besar dan kental, namun rasa itu kini bertukar memberikan sensasi yang ngilu dan bergetar.

Dinding cipapnya yang berair memberi laluan kepada batang zakar N untuk keluar masuk di lubang farajnya. Kak Zainah mengoyang danmengayak pinggulnya dan ke depan ke belakang mengikut hentakan dan henjutan N.

Kak Zainah merasakan kegelian bermain di semua dinding dalam lubang farajnya. Dia mengerang. Dia mendesis. Dia menjerit. Tubuhnya mengikut rentak. Tangan N meramas teteknya kuat-kuat dan nikmat menjalar ke seluruh tubuhnya..

"Sedap Kak? Sedap ke? Rasa ke?" Tanya N yang terus memhenjut batangnya ke lubang yang sempoit dan mencengkam itu.

"Sedapp.. Nikmat N.. Kau pandai. Laki Kak tak reti.. sekejap je main," kata Kak Zainah yang kini pendek-pendek danb kasar nafasnya.

Dia mengelinjang. Dia menahan nikmat dan batang N yang besar itu menujah dan menghunjam ganas ke lubang faraj dan mengenai dinding 'g' nya. Kak Zainah kelemasan.

"Uwa.. Uwa.. Urghh.. Hihuu.. Urghh.. N.. Tak tahan.. Tak tahan dahh.. Uuurghh.." jeritan Kak Zainah mengetar terasa di kerongkongnya.

"Arghhaa.. Keluar."

N merasakan batang zakarnya berair lembab. Dia terus menghenjut sambil memegang kedua belah bahu Kak Zainah sambil mengucup bibir manis Kak Zainah dan mereka berkulum lidah dan bertukar air liur.

N terus menghenjut laju, keras dan tepat. Dia merapatkan pangkal batangnya ke dinding faraj Kak Zainah sambil mengali. Kaki Kak Zainah terkial-kial.

"Urghh Akak keluar lagi N," Kak Zainah memeluk erat belakang tubuh N dengan kedua belah tangannya, sambil kakinya melipat punggung N yang rakus menghenjut pendek dan pantas.

N meneruskan pergerakannya lama. Henjutanya berkali-kali membuatkan Kak Zainah tidak tentu hala. Kak Zainah merasakan dia seakan-akan hilang pedoman. Belum pernah dia merasakan nikmat bersetubuh sebegin asyik dan sedapnya. Dia mengalami klimaks sebanyak lima kali sedangkan N masih fit dan cergas menghenjut lubang pukinya. Sungguh inilah nikmat bersetubuh yang baru pertama kali dirasainya dengan seorang budak berusia lima belas tahun.

"Ahh.. Tunggu saa.." kata N yang menghenjut lajuu bagaikan tidak mahu berhenti akhirnya N menjeritt.

"Ahhhh air mani dah keluar."

Kak Zainah memainkan punggungnya dan menerima air mani N dalam lubang farajnya yang kini mula teras hangat di sekeliling dinding cipapnya. Hemburan sprema itu membuatkan mata hitamnya ke aas dan mata putihnya kuyu kelihatan dengan nafasnya ditahan-tahan akibat menerima kesedapan yang amat sangat.

*****

Keadaan yang dialami oleh N seperti petang itu berlanjutan bila Kak Zainah memerlukannya. Kak Zainah kagum dan merasa nikmat serta amat senang dengan permainan yang diberikan oleh N.

"Jaga rahsia kita ni N. Tak siapa boleh tahu," kata Kak Zainah yang memeluk N manja.

N mengucup bibir Kak Zainah.

"Baik Kak. Saya jaga. Saya suka kongkek Kak. Lubang Kak sempit," kata N memuji.

"Ya.. Kote, suami Akak tak sebesar dan panjang kote kau. Melecet bibir puki Akak ni pedih tapi tetap sedap. Kote kau memberi nikmat yang tak terhingga," puji Kak Zainah sambil meramas batang N.

"Laki Kak tak bagi Kak cukup ke?" Tanya N mengerling sambil memegang payudara Kak Zainah.

"Tidak. Dia main kejap. Lagipun dia agak Akak ni mandul dan dia berbini muda seorang lagi. Madu Kak tu baru berusia 18 tahun lepasan SPM," jelas Kak Zainah kecewa.

"Tapi tak apa, kau ada untuk hilangkan dahaga Akak kan? Sayang kat kamu," Kak Zainah memberi senyum ke N sambil memegang dagu N.

"Ya Kak.. Saya ada dan pangil bila Kak mahu. Saya suka Kak juga," jawab N ketawa kecil.

Kini N mengongkek Kak Zainah sambil mendukungnya mengelilingi bilik tidur Kak Zainah. Dia meletakkan Kak Zainah ke meja solek, lalu menghenjut beberapa kali dengan kuatnya ke lubang puki Kak Zainah.

Kak Zainah terasa dirasuk kesedapan dan menjerit-jerit sambil mengeluh menerima keseronokan yang sedang dialaminya. Nikmat bila batangN mengenai kawasan sensitif dalam farajnya.

"Urghh.." mereka berdua berdakapan, lalu menjerit bersama-sama dan sampai ke kemuncak syurga nikmat.

Hilanglah bila pukinya kehausan. Hilanglah bila butuh N menerjah masuk dan menguasainya..

*****

Itu adventure pertama N di kawasan baru rumah sewaan ayahnya di Bukit Selambau. Hilanglah giannya setelah beberapa bulan idak menikmati cipap wanita. Dengan adanya Kak Zainah, isteri tuan rumah sewaan, menghilangkan keinginannya.

Di harap pembaca dapat berhibur dengan kisah N yang sudah lima belas tahun dalam tingkatan tiga sekolah menengah rendah. Tahun ini N menghadapi perperiksaan LCE.

No comments:

Post a Comment